1


S

MENU DE CAP D'ANY 2018

PER PICAR

CUCURUTXO DE CALAMARS DE POTERA AMB XIPS DE CARBASSÓ

COR DE CARXOFA DEL PRAT AMB PERNIL DE GLA D.O.EXTREMADURA

CARPACCIO DE BONÍTOL DE PORT DE LA SELVA AMB SAL VOLCÀNICA

LLAGOSTINS DE SAN CARLOS AL VAPOR SOBRE TOMATA NATURAL

 

SEGON A   ESCOLLIR

CUIXETA DE CABRIT AL FORN AMB CEBA DE FIGUERES  I TOMATA DE PENJAR

FILET DE VEDELLA DE GIRONA MACERAT AMB OLI VERGE A LA BRASA

ROM - TURBOT A LA PICADA D'AMETLLES I LLIMONA

PEIX D'ESCATA DEL DIA AMB PATATES CONFITADES I ROMESCO SUAU

BACALLÀ ESCALIVAT AMB CEBA TENDRA, TOMATA I OLIVES D'EMPELTRE

 

POSTRE A ESCOLLIR

LES NOSTRES TRUFES DE XOCOLATA BELGA I GRAPPA D'AMARONE

XUXO DE CREMA DE L'EMPORDÀ A LA BRASA AMB GELAT DE LLET FRESCA

 

BODEGA A ESCOLLIR

 COLLECTION BLANC DE PERALADA

 O

FINCA LA GARRIGA O ESPOLLA DE PERALADA

O

CAVA PERACAULA RESERVA PALAU BRUT NATURE

RAÏM I COPA DE CAVA AMB LES CAMPANADES

 

PREU PER PERSONA,  89 € IVA INCLÒS


S

MENÚ DE FIN DE AÑO 2018

PARA PICAR

CUCURUCHO DE CALAMARES DE POTERA CON CHIPS DE CALABACÍN

CORAZÓN DE ALCACHOFA DEL PRAT CON JAMÓN DE BELLOTA D.O.

CARPACCIO DE BONITO DE PORT DE LA SELVA CON SAL VOLCÁNICA

LANGOSTINOS DE PORT DE LA SELVA AL VAPOR SOBRE TOMATE NATURAL

 

SEGUNDO A   ESCOGER

PIERNA DE CABRITO AL HORNO CON TOMATE Y CEBOLLA DE FIGUERES

SOLOMILLO DE TERNERA MACERADO CON ACEITE VIRGEN A LA BRASA

RODABALLO A LA PICADA DE ALMENDRAS Y LIMÓN

PESCADO DE ESCATA DEL DIA CON PATATAS CONFITADAS Y ROMESCO SUAVE

BACALAO ESCALIVADO CON CEBOLLA TIERNA, TOMATE Y ACEITUNAS

 

POSTRE A ESCOGER

NUESTRAS TRUFAS DE CHOCOLATE BELGA Y GRAPPA DE AMARONE

XUXO DE CREMA DEL EMPORDÁ A LA BRASA CON HELADO DE LECHE FRESCA

 

BODEGA A ESCOGER

 COLLECTION BLANC DE PERALADA

O

FINCA LA GARRIGA O ESPOLLA DE PERALADA

O

CAVA PERACAULA RESERVA PALAU BRUT NATURE

UVAS Y COPA DE CAVA CON LAS CAMPANADAS

 

PRECIO POR PERSONA, 89 € IVA INCLUIDO

 

S

MENU DE FIN D'ANNÉE

À PARTAGER

CORNET DE CALMARS DE CÔTE AVEC CHIPS DE COURGETTE

COEURS D'ARTICHAUT DEL PRAT AVEC JAMBON DE GLAND

CARPACCIO DE BONITE DE PORT DE LA SELVA AVEC SEL VOLCANIQUE

GROSSES CREVETTES DE SAN CARLOS VAPEUR SUR TOMATE NATURELLE

 

DEUXIÈME CHOIX

GIGOT DE CHEVREAU AU FOUR AVEC AIL, OIGNON ET TOMATE

FILET DE VEAU DE GIRONA MARINÉ À L'HUILE VIERGE À LA BRAISE

TURBOT DE PORT DE LA SELVA AUX AMANDES

POISSON D'ÉCAILLE DU JOUR AVEC POMMES DE TERRE CONFITS ET SAUCE ROMESCO

CONFIT DE MORUE AVEC OIGNON TENDRE, TOMATE ET OLIVES NOIRS

 

DESSERT AU CHOIX

NOS TRUFFES AU CHOCOLAT BELGE ET GRAPPA DE MUSCAT

XUXO DE CRÈME DE L'EMPORDÀ AVEC GLACE DE LAIT FRAÎCHE

 

CELLIER AU CHOIX

 COLLECTION BLANC DE PERALADA

O

FINCA LA GARRIGA O ESPOLLA DE PERALADA

O

CAVA PERACAULA RESERVA PALAU BRUT NATURE

RAISIN ET COUPE DE CAVA DE FIN D'ANNÉE

 

PRIX POUR PERSONNE,  89 € TVA  INCLUS