1


S


MENU
DE CAP D'ANY 2019


PER PICAR

CUCURUTXO DE CALAMARS DE POTERA AMB XIPS DE CARBASSÓ

COR DE CARXOFA DEL PRAT AMB PERNIL DE GLA D.O.EXTREMADURA

CANELÓ DE BOTIFARRA DEL PEROL I TÒFONA DE TEMPORADA

LLAGOSTINS DE SAN CARLOS AL VAPOR SOBRE TOMATA NATURAL

 

SEGON A   ESCOLLIR

CUIXETA DE CABRIT AL FORN AMB CEBA DE FIGUERES  I TOMATA DE PENJAR

FILET DE VEDELLA DE GIRONA MACERAT AMB OLI VERGE A LA BRASA

ROM - TURBOT A LA PICADA D'AMETLLES I LLIMONA

PEIX D'ESCATA DEL DIA AMB PATATES CONFITADES I ROMESCO SUAU


POSTRE A ESCOLLIR

LES NOSTRES TRUFES DE XOCOLATA BELGA I GRAPPA D'AMARONE

XUXO DE CREMA DE L'EMPORDÀ A LA BRASA AMB GELAT DE LLET FRESCA
PASTÍS DE POMA CALENT AMB CREMA ANGLESA

 

BODEGA A ESCOLLIR

 COLLECTION BLANC DE PERALADA

 O

COLLECTION NEGRE DE PERALADA

O

CAVA TORRE GALATEA BRU ROSÉ DE PERALADA

RAÏM I COPA DE CAVA AMB LES CAMPANADES

 

PREU PER PERSONA,  89 € IVA INCLÒS



S


MENÚ
DE FIN DE AÑO 2019


PARA PICAR

CUCURUCHO DE CALAMARES DE POTERA CON CHIPS DE CALABACÍN

CORAZÓN DE ALCACHOFA DEL PRAT CON JAMÓN DE BELLOTA D.O.

CANELÓN DE BUTIFARRA DE PEROL Y TRUFA DE TEMPORADA

LANGOSTINOS DE PORT DE LA SELVA AL VAPOR SOBRE TOMATE NATURAL

 

SEGUNDO A   ESCOGER

PIERNA DE CABRITO AL HORNO CON TOMATE Y CEBOLLA DE FIGUERES

SOLOMILLO DE TERNERA MACERADO CON ACEITE VIRGEN A LA BRASA

RODABALLO A LA PICADA DE ALMENDRAS Y LIMÓN

PESCADO DE ESCATA DEL DIA CON PATATAS CONFITADAS Y ROMESCO SUAVE

 

POSTRE A ESCOGER

NUESTRAS TRUFAS DE CHOCOLATE BELGA Y GRAPPA DE AMARONE

XUXO DE CREMA DEL EMPORDÁ A LA BRASA CON HELADO DE LECHE FRESCA

TARTA DE MANZANA CON CREMA INGLESA

 

BODEGA A ESCOGER

 

 COLLECTION BLANC DE PERALADA

 O

COLLECTION NEGRE DE PERALADA

O

CAVA TORRE GALATEA BRU ROSÉ DE PERALADA

UVAS Y COPA DE CAVA CON LAS CAMPANADAS

 

PRECIO POR PERSONA, 89 € IVA INCLUIDO

 


S


MENU
DE FIN D'ANNÉE 2019


À PARTAGER

CORNET DE CALMARS DE CÔTE AVEC CHIPS DE COURGETTE

COEURS D'ARTICHAUT DEL PRAT AVEC JAMBON DE GLAND

CANNELLONI DE SAUCISSE DE PÉROL ET TRUFFE DE SAISON

GROSSES CREVETTES DE SAN CARLOS VAPEUR SUR TOMATE NATURELLE

 

DEUXIÈME CHOIX

GIGOT DE CHEVREAU AU FOUR AVEC AIL, OIGNON ET TOMATE

FILET DE VEAU DE GIRONA MARINÉ À L'HUILE VIERGE À LA BRAISE

TURBOT DE PORT DE LA SELVA AUX AMANDES

POISSON D'ÉCAILLE DU JOUR AVEC POMMES DE TERRE CONFITS ET SAUCE ROMESCO

 

DESSERT AU CHOIX

NOS TRUFFES AU CHOCOLAT BELGE ET GRAPPA DE MUSCAT

XUXO DE CRÈME DE L'EMPORDÀ AVEC GLACE DE LAIT FRAÎCHE

TATIN AVEC CRÈME ANGLAISE

 

CELLIER AU CHOIX

 COLLECTION BLANC DE PERALADA

 O

COLLECTION NEGRE DE PERALADA

O

CAVA TORRE GALATEA BRU ROSÉ DE PERALADA


RAISIN ET COUPE DE CAVA DE FIN D'ANNÉE

 

PRIX POUR PERSONNE,  89 € TVA  INCLUS